REFERENTIES

erzsebeth@Icloud.com

Een gezellige vrouw waar de kinderen er mede voor zorgden dat het haar aan niets ontbrak. Veel tussenuurtjes extra, gewandeld, voorgelezen en ADL.

mw. Hatvari is door haar kunstzinnige achtergrond en brede interesse (van filosofie tot electronische muziek) een gezelschapsdame die aansluiting kon vinden bij mw. Bomans, die door haar wordt begeleid. Mw.Bomans moge dan in haar organisatorische vermogens sterk achteruit zijn gegaan, zij heeft haar gevoel voor humor en sociaal inschattingsvermogen behouden en vindt daarom bij mw. Hatvari goede weerklank. Oftewel: ze kunnen samen lachen.

Van de andere kant weet mw. Hatvari liefdevol streng (“empatisch-directief”) op te treden als mw. Bomans een onrustige en aggressieve episode doormaakt. Ook in praktische aangelegenheden kan mw. Hatvari kordaat optreden. Tenslotte zit mw. Hatvari boordevol creatieve initiatieven die het leven van de oudere mens een impuls geven.

Ik mag mw. Hatvari dan ook daarom van harte aanbevelen waar het niet alleen dagelijkse zorg betreft maar ook een luisterend oor en respectvolle respons gevraagd worden.

was getekend, Arnold Bomans


Zondag 19 juni 2016 had ik het genoegen mij te mogen laten begeleiden door Mevrouw E. Hatvari

Niet alleen heeft ze mij die dag verzorgd maar ze reed ook de aangepaste bus op veilige en vlotte wijze.

Op zeer onnadrukkelijke wijze is Elisabet op de achtergrond aanwezig waar niets aan haar aandacht lijkt te ontsnappen. Ze pikt ook snel de speciale routines op die iedere invalide heeft zodat je niet veel hoeft uit te leggen of te herhalen en aan een half woord heeft ze genoeg.

Je voelt je bij haar volkomen in je lichamelijke integriteit gerespecteerd.

Elisabet is vriendelijk, doortastend en accuraat.

Natuurlijk zijn in de zorg verreweg de meeste mensen toegewijd en terzake kundig, zoals ik al vele malen heb mogen meemaken, maar ik vond

Erzse buitengewoon.

Never change a winning team. Elisabet is a winner.

Fred Holtmans

18-2-2021

Een jaar geleden is Erzse ons na een telefoontje direct komen helpen. Zij heeft mijn man in zijn laatste weken liefdevol, inspirerend en accuraat verzorgd.

Eva Limburg – van de Sande Bakhuyzen 

juni 2021.

Van het ziekbed af, (voorlichting, advies en begeleiding) , kinderen (mantelzorg) verlicht, terug in de maatschappij zelfstandig: prive en eigen bedrijf.

Jaco van Witteloostuyn

4e kwartaal 2023

Backup, achterwacht, standby familie Westerik.