MASSAGE DECEM GUTTAE

sinds 1 juli 2017 ben ik gecertificeerd masseuse. Mijn certificaten heb ik behaald bij opleidings instituut Massage en Beweging Alphen a/d/Rijn ( inmiddels opgeheven)na opleiding Alphen weer begonnen aan Tai Chi, een bewegingsleer uit het verre oosten, die de werkhouding van de holos opleiding het dichtst benaderd naar mijn idee.

Lomi Lomi en Hotstone,  pijnreducerende massage en de klassieke massage vinden plaats op een tafel, met deze tafel kan ik ook naar u toe komen, maar als u een verplaatsbare hoog/laag bed heeft, kan ik u daar ook op behandelen.

Ook met de massagestoel ben ik ook mobiel.


Holistische massage kursus Amsterdam Massage en beweging in middels gefuseerd met een andere opleiding.

lympfkliermassage 2023
En 2022 begonnen aan de holistische massageopleiding Bij Holos in Utrecht behaald in 2024. Klassieke en energetische massage.

De houding en beweging van de masseur krijgen hier evenveel aandacht als de technieken die komen kijken bij een goede massage. Ik heb door deze opleiding mezelf weer kritisch onder de loop genomen.

website massage www.actanonverba.nl

0618772446/erzsebeth@icloud.com

sinds 1 juli 2017 ben ik gecertificeerd masseuse. Mijn certificaten heb ik behaald bij opleidings instituut Massage en Beweging van de gedreven, eigenzinnige Edwin Ransijn.

De stoelmassage en een variant erop kan ik meenemen naar bijvoorbeeld de werkplek om de werknemers de masseren, ook voor de rolstoelers heb ik een variantsteun waardoor men een massage kan ondergaan.